9 Kasım 2008 Pazar

Blog Girişi eski 11/9/2008 20:45

,,

Adobe Contribute® CS3

Adobe Contribute ile iş kullanıcıları mevcut web sitesinin stil, tasarım ve kodunu bozmadan içerik değişiklikleri yapabiliyorlar.

Artık HTML dahi bilmeyen kullanıcılar web sitelerinin içeriklerini güncelleyebilir ve güncellenen içerikleri yayınlayabilir. Macromedia Contribute CS3, web sitesi bakımını düzenli hale getirmek için en uygun araçtır. Bu da web profesyonellerine zaman kazandırır ve kontrolü elde tutmalarını sağlar. Kolayca kurulan ve kullanılabilen Contribute CS3, Macromedia Dreamweaver CS3, Microsoft Frontpage veya elle kodlanmış tüm sitelerde çalışabilmektedir.

 Birleştirilmiş web yayıncılığı

Web sitesi veya bloglarınıza içerik sağlayan kişilere HTML öğrenmelerine gerek kalmadan tek bir yazılım kullanarak güncelleme imkanı vererek süreçleri basitleştirin. Gerçek WYSIWYG (“What You See Is What You Get” – “Ne görürsen onu alırsın”) editörlük özelliğiyle yeni içerik yayınlamak veya mevcut içeriğinizi güncellemek üç basit adımla gerçekleşiyor: Internet gezgini kullanarak site veya blogunuzu açın, içeriğini değiştirin ve “Yayınla” düğmesine basın.

Hiç yorum yok: